Iklan

.:Inilah Wajah-Wajah Penyeri Dan Penyokong Blog saye. SAYE SAYANG KALIAN:.

Thursday, June 2, 2011

Hati Busuk~

Assalamualaikum buat yang sudi mengujungi belog aku ni.

Thanks bagi semangat kat aku lagi.

Entah kenapa, sejak akhir2 ni belog aku semakin jauh dihati.

Dalam kepala banyak je nak update.

Tapi datang bertandang kejap je,pastu  idea2 tu terus balik tanpa dihalau aku.

Argghhh ! Mane pergi nye semangat tu?

Hati pulak makin hari makin tak menentu.

Penyebab??

..Hubungan aku dengan Tuhan dah jauh sekali..
..Tuhan, seolah2 diperkecilkan sama sekali dalam hidup..
..Tuhan, dipinggirkan ketepi..
..Hingga Tuhan lenyap dalam dunia yang aku kejar..
..Sedangkan, kalau bukan kerana kehendak2 Tuhan, takkan dapat ape yang aku ade sekarang..
..Tuhaaaaaaaaaannn, zalim nya aku dengan MU..

Tuhan, kembalikan masa aku dengan Mu.
Supaya aku sentiasa ada masa untuk mendekatkan diri aku dengan Mu.
Sampai aku tidak kecewa bila aku kembali di jemput mu nanti.

Biarlah aku miskin harta..
Asalkan aku tak miskin jiwa..
Kerna kalau aku miskin harta, ia masih boleh dicari..
Tapi, jika aku miskin jiwa.. aku akan mudah putus asa, kecewa dan akhirnya derita.

Dan Tuhan, mampukan lah aku bersusah susah payah
dahulu di dunia ini dengan hak milik mutlak Engkau..
Agar di akhirat nanti aku tak kecundang dan menyesal..

...AMIIINNNNN...

Pssss://tajuk entry macam takde kaitan kan?
Hati busuk tu, hati aku la tu.. Doakan aku ye kawan2.

6 comments:

Erra Kyra said...

haha busuk ar sangat sampai Jakarta bau nyerr.. nakmo nangis bawah bantal naa...=D

man yusoef said...

tak pe..blog tak kesah pon kalau semakin di tinggalkan...tapi hubungan dengan Allah tu kena sentiasa dekat

Ummu Khaulah Hasan said...

man yusof pandai bermadah.
ala2 dokter cintak gitukkk ! ;)

sab said...

awak masih mengingati NYA..insya Allah..balancekan dunia dan akhirat..amin :)

fierapirot said...

wahhh!hebakkk!...

man yusoef said...

mencik! *merujuk kpd komen diatas* HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...