Iklan

.:Inilah Wajah-Wajah Penyeri Dan Penyokong Blog saye. SAYE SAYANG KALIAN:.

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !!

Terjah Bro Beng Beng Boom Cepat !!
Assalamualaikum, 
Tengok header kat atas tuh. Then, ketahuilah bahawasanya  Brader Baju Biru atas tu telah bikin segmen lagi. untuk yang entah ke berapa juta kalinya .. (^~^) 
Sungguh tiada kejemuan + kebosanan beliau ye, dalam memeriahkan dunia blog nih ! Tabik spring lah aku kat beliau.. So, aku pun turut teringin nak terjebak dalam kancah segmen ni. Bunyi cam kancah maksiat je kan. haha !
(Hencek Ben, sila kembang 5minit selepas dipuji ini)

Syarat- syarat yang di kira sah untuk join . 

1.Letak header Abang Ben kat atas sekali tuh.. Header pilihan malaya tuuu. 
Kalah header Ujang Kuat Kentut. Haha ! Done ! Dak letak dah header Hencek Beng .  


2.Tajuk: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !!
sudah !! terang tang tang aku tepek kat atas sekali. lau tak nampak, sila bawak mengucap sepenuh hati. ade tande2 sesutu yang buruk bakal datang lah tu ;) 


3.Hencek Beng tanye pulak : Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog ?
Siapa? Perrghh ! Perlukah aku libatkan manusia itu dalam soal jawab ini? Hmm. menurut kaji selidik aku lah,
Manusia ini lah yang telah mempengaruhi aku + menjebakkan aku dalam kancah maksiat dunia blog ni. Dan Manusia ini juga serta  Minachi ini jugak
yang telah meracuni kotak fikiran ku agar berjinak2 dengan dosa dunia blog ni.  
Mereka lah suspek utama penjenayah  yang mempengaruhi aku !!
ok, done ! jawab dah.


4.Hencek Ben masih meneruskan soal siasat nya : Siapakah sumber inspirasi anda?
Aduhaii.. soklan, takde ke yang berunsur kacang goreng mahupun kacang bendi.
ini soalan kacang panjang ! 
Baik, dengan angkuh + hidung kembang kempis nya, aku menjawab..
Blog ini lah yang menjadi sumber inspirasi utama aku !
dan  Blog mak hencek ni jugak . Kenapa?Dah hencek Beng tanye, aku jawablah yang ni ;)


5.Hencek Beng cakap: Kalau dah puas mengarut membebel + berleter  sila paste kan entry korang kat SINI
ok, sekarang,  selesai keje aku dah =)

Sape2 lagi yang mengidam teringin nak join segmen Hencek Beng ni, sila angkat tangan macam awok ni haa;)
udahnye, janganle ngangkat tangan goyang2 aje, moh le pakat join ikut awok.
~soley, soley !
~kite bako jer, kite bakor je blog Pak Beng tu..
eh, awok silap !
~kite Gegor je, kite gegor je blog Pak beng tuh !!


26 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

yop..kito bako..kito bako!! huahuahua..

Pemuda Haparan said...

salam ziarah dr blog abg ben...

Cik Cempaka said...

kiter gegor blog nie plak..hehe

nurul nadia nasir said...

aucakkk!singgah sini!salam kenal yea

Pembawa_Wacana said...

Follower yang ke 66 datang melaporkan diri..he he he

miss afifa said...

singgah sini..saya dari num 18...awk num 1...hehe

Nazurah Mohd Noor said...

singgah dari Blog Abg Ben (:

Ummu Khaulah said...

NURUL NADIA : Salam kenal jugak ;) nanti saye singgah and follow awak yer ;P

PEMBAWA WANCANA : thanks.. i'll be follow u jugak ;)

MISS AFIFA : saye no. 1 ke? tatau pulak. tak sempat cek lagi. hehe

NAZURAH : selamat menyinggah ;)

amny said...

salam kenal dr blog bro benn..

amni folo sinii..^^

mai la ke blog amnii.

http://limelog.blogspot.com/

Rozuan Ismail said...

terima kasih follow blog saya..x de lah,blog awak ok apa.. x de apa yang daif.dalam dunia blog,kita tak perlu terlampau humble,nak berjaya,kita kena bersaing dengan sihat.

p/s follow blog awak jugak.all the best!!

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 siapakah sumber inspirasi awak dalam berblog...

Syuxer said...

salam membalas kunjungan awak..:)..yang logo pangkah itu adalah saya..heheh..selamat memblogging ye..:)..jgn cepat putus asa..saya nk bershopping sikit dalam blog ni ye..:)

::Mastura Zakaria:: said...

ziarah dari blog BA......salam perkenalan..enjoy blogging=)

kemboja said...

salam gegar.. dtg dr blog mrBen..
hihi..

hanizeyecandy said...

salam singgah dr Group #5
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

adan said...

salam... hye saya datang nak bagi support kat blog awak.. saya blogger biase2 je awak... thanks follow belog sy er.. all the best.. teruskan berblogging.. ^_^

adwafarahin said...

ummu! adwa dtg n follow sni juga
pink nye belog die hihi

kite sokong sesama blogger yup

nice to meet u ummu! :)

n also always wish u all the best!

Wafiy Suzly said...

singgah kejap sini...

pok meng said...

tabor !

amny said...

hee..amni da folo sini..^^

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

man yusoef said...

waaa...rajin bebnor kome join segmen BA ni yop! haha *ok bantai jek ayat

Ummu Khaulah said...

bile Man yusof komen, peerrgghh !

terus kembang 3, 4 minit jap. haha !

rajin bile borings je, yop !

lagipun blogger baru, mesti mau rajin lebih.. huhu~

SHAH DODOL said...

SD gegor kat sini bawakkk dodol durian! ekekeke :P abes semerbak blog bau durian

cik hemo hemo said...

singgah cini .. time kaseh sudi follow saye . hehe .

kalau rajin meh singgah blog saye jugak tau , ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...