Iklan

.:Inilah Wajah-Wajah Penyeri Dan Penyokong Blog saye. SAYE SAYANG KALIAN:.

Saturday, June 25, 2011

"Dan, Aku Tak Sangka Aku Telah Menjadi Tunangan Orang"

Alhamdulillah, segalanya telah berjalan dengan baik.

"Dan paling aku tak sangka yang aku telah menjadi tunangan orang bermula dari tarikh 25/06/2011 ni"
itulah luahan tak berasas yg bertalu2 keluar dari mulut   MakCik 4 Mata  merangkap 
kawan baik (baikkah?)
kawan bertengkar,
kawan yg rabun,
kawan yg kuat kalut,
kawan yg berbadan keding macam lidi (sekarang dah subur sikit),
kawan yg tak pernah nak puas hati dengan aku,
kawan yg menjadi rebutan jejaka (guna banyak minyak pengasih la tu).

Dari list kat atas ni, nampak beno kejahatan2 tersembunyi dari kebaikan2 hakiki yang ade kat mak cik mata empat ni kan? haha !  Apa2 pun, 

"Hang la, kawan yang selalu ada time aku susah dan senang. Time aku nak duit, aku buat hang jadik sugar mummy aku jaa. Time aku takdak drebar nak pi jalan2, aku kol hang macam order teksi tak berbayar je. haha ! Itu perkara yang sangat menyeronokkan . Tak tipu. haha ! Dan Paling penting, Tengkiyu sooo muahh la sudi kawan ngan retis popular cam i ni selama lebih kurang halal 8tahun dah :)
(Retiss sangat laa.. Retis hapak !!)

Ok, bebelan makin menjadi, sebelum semakin menular, baik aku berhenti. jom aku jamu mata dengan tepekan2 gambar model tak berbayar ni :)

Cincin pengikat chenta. Derm !! ayat aku jiwang. haha.


Ok, selamat membesar dan mendewasakan diri serta mematangkan diri pasni :)


Maaf. Banyak beno potograper yg minat i. tak tau nak pandang mana. (Serius ayat batak camera) haha.


Hitam itu anggun .


Nabella bersama Cik Lidi kesayangannya :)

muke Ainie muke mintak belas kasihan giler !! haha



Selamat Bertunang Nur Aini Hasyimah Dan Muhammad Azirul :)



Ok, cukuplah kot dengan segala tepekan2 gambar diatas. ikut ati mau aku tepek 8ratus 88keping lagi. ade ke orang selera nak tengok ? haha.


Last but not least:
"Selamat Bertunang, Cek Aini.
Selamat mematangkan roh supaya bersedia jadi isteri yang taatkan suami nanti.
Semoga selamat hingga ke akhir nya.. 

Dan selamat menjadi sepupu aku yang baik hati"
haha !


Nota penting : Aku takdak dalam gambar. Maklumlah, aku kan pemalu. haha !
gambar sang jejaka dilarang keras sama sekali untuk tatapan umum.
sang wanita yang memberi peringatan berbaur ugutan tu kat aku :) ok, bai !

8 comments:

Rozuan Ismail said...

tuan punya belog bila pulak?asyik org je.huhu

Mayra Azemi said...

long . . hang yg tunang ker dia ?? cm hang lak yg excited . . hahahaha . .

ainie.syeema. said...

hahahaha..takut pun kau dengan ugutan keras ku !
nway, tengkiu berry berry much !

Farierahasanz said...

hahahaa .

merepek2 ayt ang. .

tp kak eni daa nampak berisi siket lew =)

ainie.syeema. said...

pas ni kurus la balik.hahaha

Nana Liyana said...

wahhh tuan belog bila lg nk tunang ??? hehehe :P

Aimifiqa said...

nabella tu kan....mcm kenal la. my cousinla!!!! tak sangke. kecik dunia ni. :)

Erra Kyra said...

woaaa cantik kak eni!!selamat2 ....=D










nak nagis rasa...




kak eni mesti manyak kasi laki makan kekkkkkkkk jer..=Dhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...