Iklan

.:Inilah Wajah-Wajah Penyeri Dan Penyokong Blog saye. SAYE SAYANG KALIAN:.

Monday, April 18, 2011

Sincerely From Shima Untuk Sahabat Blogger


 
Assalamualaikum..
Terjumpe iklan ni kat blog sorang mak cik pean ni. nak tau sape? < Klik Sini>, nanti keluar la gambo mak cik peah sorang yang telah promot segmen ni.. hehe~ Thanks untuk itu makcik, sharing is caring kan?
"Berkongsi itu Membawa KeBerkatan"
ye dak ? (~_^)

By da way, Persahabatan itu indah kalau dikeranakan kerana Tuhan. Sebab, kalau segala2nya kita buat kerana Allah, tiada kekecewaan, sebaliknya kalau dikeranakan kerana manusia? Sumpah ! memang selalunya bakal menemui kekecewaan. Jadi, bersahabatlah kerana Allah..
(ewah2, ade bakat jadik ustazah muda kan? hehe)

Jadik, jom ramai, pakat turun padang, ajak mak,
ayah,
adik ,
kakak, 
abang, 
jiran sebelah umah, 
Pak cik Kassim, 
Zizan Raja lawak, 
Pengerusi jawatankuasa Kampung Pisang, 
Ah Meng,
Raju a/p Sivamaniam
Ahli Lembaga Pengarah,
tak kire tua atau muda,
join la ini kontes.. hehehe. *Promot sakan nampak =) 
 
 *Jalinkan Persahabatan yang kite bina kerana Allah ye.. Insyaallah akan bertambah berkat*

see? kegilaan + kebiulan telah melanda kami.
hope kite kawan sampai bebile ye, walaupun time tu aku dah arwah ye =)
sayaaaaaaaaaaaaaang kau, sayaaaaaaaaaang kawan2ku sume
 :
:
:
:
:
:
then, meh nak promot name membe comot sebelah yang pakai spek mate cam nenek2 tuh=)
sila, sila lah ke blog mak cik pink tuh..
meh klik sini meh
 
 
Lastly, thanks pada Si Gadis cek mek molek yang wat kontes nih.
bagus, bagus ! keep it on..
semangat nak berkasih sayang..
tak salah kan?
asalkan kasih dan sayang yang di alirkan tu selaras dengan kehendak tuhan=)
 
 
dan rapatkanlah kasih sayang sesame kita sebagai hamba Allah di muka bumi ini=)


6 comments:

shiema sufian said...

thanks for joining. moga berjaya okeh :) good luck.

Ummu Khaulah said...

okeyh, shiema..
thanks cuz wat segmen ni jugak=)

| gad1s s0ypans | said...

heee,
best ada sahabat.....
(=

Budak Botak said...

he3, comelnya muka...

Ummu Khaulah said...

gadis sopan: sahabat yang baik, bile dye sanggup susah senang dengan kite ;)

Ummu Khaulah said...

Budak Botak : yang comel ituh kawan saye..
yang comot ituh, saye ;)
thanks for leaving your comment here ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...