Iklan

.:Inilah Wajah-Wajah Penyeri Dan Penyokong Blog saye. SAYE SAYANG KALIAN:.

Monday, April 18, 2011

Giveaway Ujang9897

Klik sini untuk main cak, cak ngan Hencek Ujang
Assalamualaikum..
Sedang berjalan, memusing2 kat dunia blog ni, tup, tup ! 
tanpa disedari jumpe satu kontes ni kat blog Si Manis Sha   
Ade sorang Jejaka kipas susah mati Lisa Surihani ni buat give away lah;)
 
Hadiahnya: Dapat makan nasik minyak free Hencek ujang bersama Lisa Surihani dan madunya Cek mata bolat, heliza Helmi.. Waahhh, rakus gitu ;) ok, saye tipu !!
Kate Ujang: Langkah pertama: Sila Letak Header Pilihan Malaysia Kat Atas Tuh (tak wajib)
bunyi cam tak wajib, tapi sekali usya, macam dah jatuh wajib plak. so, letak jela.. Hencek Ujang, nampak gaya nya, terpaksalah aku akur atas pilihan header terhebat Malaya nih. sila berbangga sebentar =)

Kata Ujang lagi: Langkah KeDua,Letak Satu Gambar Korang Yang Sempoi (tak wajib)
tak wajib lagik? meh, nak letak jugak.. sila lihat dengan kadar paru2 yang sehat. takut dilanda heart attack;)

done ! dah letak dah gambo yang tak wajib neyh. 
betapalah muke2 diatas mengalami kesakitan + kebiulan + kesengalan yang amat mengerikan. Shamsul Yusoff, sila ambil kami berlakon filem seram pasni ye. Ini notis wajib.  ;)

Kate Ujang jugak:Langkah ketiga,Bebel la apa2, nak kutuk blog aku pun boleh. (tak wajib)
haha. bab2 kutuk ni, best sangat la. tapi, notis tu trang tang tang tuleh tak wajib.
so, terpaksa lah aku menshadapkan diri dari mengutuk ujang ni ;)
done ! saye tak kutuk anda kan, kan,?

Last sekali Ujang kate: Tag la 2 orang, then bagitau la mereka ye (,")
ok, mempersembahkan, nak tepek 2 orang minachi kat sini..
dan paling penting,
 
Siap sudah. Hencek Ujang yang budiman, semoga suksess selalu..
*sepatutnya ucapan diatas Ujang yang tujukan kat aku kan? hehe

Selamat melibatkan diri;)
untuk Hencek Ujang, Semoga kehidupanmu sentiasa dalam keberkatan Tuhan..
*oh, skema sebentar ;)


16 comments:

Ujang9897 said...

hehe

gd luck ek..

tq join..=)
dh polo gak

erm.., apa kata widget follower tu letak belah atas side bar..kasi org senang tgk..=)

sori kasi idea jer..hee

Ummu Khaulah said...

okeyh, hencek ujang !
beselah, budak bawu dua minggu jagung..
bawu bertatih2. lembab bukan kepalang laa.. huhuh

Oopss..Cikgu Cinta said...

thanks...cikgu follow kamu yer :)

Ummu Khaulah said...

okeyh,cikgu..
mekaseyh jugak buat cikgu =)

www.fierapirot.bolgspot.com said...

thanks..i follow u..huahuahua

Ummu Khaulah said...

cett ! perli tahik ! haha

man yusoef said...

gud luck..nak join gak nnti...heheh

akutetapaku.com said...

info terkini gelanggang santai..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Cik Eja said...

semoga berjaya ya ummu khaulah!!
chaiyokz
" class kau mariaa.." kan..huhu

http://addictionsdiary.blogspot.com/

akutetapaku.com said...

singgah di sini smbil baca n3...

singgah2 la disini
dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..
http://akutetapaku85.blogspot.com/

Ummu Khaulah said...

Hencek Man: silakan join. mai berentap ngan saya. huhu~

Ummu Khaulah said...

cik Eja: tengkiyusss.i hope so.
nanti saye share2 hadiah ngan awak lau saye menang,,
ceeewahh ! berangan awal nampak. haha !

Ct Arina said...

kipas ujang tu lebih susah mati pade heliza rather than lisa. hakhak^^ nway, thx follow. dah follow jgk^^ n gudluck ye!

Ummu Khaulah said...

CT ARINA : Benarkah? haha. baru ku sedar..

Isteri Encek Bard said...

gud luck yer

Red said...

satu je red nk ulas. kurang entri sendiri. i mean, terlalu byk entri kontes orang lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...