Iklan

.:Inilah Wajah-Wajah Penyeri Dan Penyokong Blog saye. SAYE SAYANG KALIAN:.

Wednesday, April 27, 2011

Belog Berkepam Masam Masin + Bacin = ??

Assalamualaikum pembuka bicara,
kepada rakan dan taulan semua yang ada,
(Perrgghh ! ayat nak skema boria saje )

Sila lihat tajuk diatas. dan baca dengan nada yang KERAS !
dan belek plak belog aku. lihat. bape ketul entry je yang ade? boley di bilang sambil tidur bukan?
banyak lagi bulu kaki aku dari entry kat blog aku nih.

why? wat hepen? waddehek !! (pinjam ayat man yusoef)
 
Last entry aku 22 APRIL 2011.
ce bilang, ce bilang? bape kurun dah aku tak update belog?
Peerrrghh ! Mane tak bersawang belog ni?
datang follower2  mantap + hensem + comey  mai jenguk belog aku,
 
22. 04.2011 - Entry segmen Ben Ashaari? (bagus budak ni join segmen BA)
*persolannye, ade ke orang puji? haha
 
23. 04. 2011- Entry segmen Ben Ashaari lagik? (takde pun entry baru. malam ni kot..)
*persoalannye, ade ke orang jenguk blog aku ? hehe

24. 04. 2011 - Entry Segmen Ben Ashaari lagik???? ( Perrgghhh! dasar pemalas)
*dialog di atas menunjukkan follower aku sedang murka kat aku. ;)

25.04.2011 - Entry Segmen Ben Ashaari tak berganjak lagi? (tak dapat diselamatkan la tuh)
*bunyi macam dah nyawa2 ikan sangat dah blog ni.

26. 04. 2011 - Entry Segmen Ben Ashaari masih kekal sebagai latest entry? 
(Buang je la belog ko kalau tak reti nak update2!!)
 
kite bakor je belog dia, kite bakor je belog dia !!
*agaknye, ade lagi tak pasni orang nak jenguk2 belog kepam aku ni eh?

27. 04. 2011 - Belog Berkepam Masam Masin + Bacin = ??

dan tajuk 18sx diatas ni la merupakan entry terbaru aku setelah berjanggut2 aku tak update.

.. apa pasal?..
.. kenape boley jadik camni?..
..kenapa aku pemalas sangat?.
..kenapa?..
..katakan kenapa?..
 
kalau kepam lame2 belog ni, boley jadik strawberry coklat, sedap gak kan? ade gak manfaat nye.

nyumm, nyumm !
mood: kebulur +mengidam

ok. sekian !
(jawapan kenapa belog aku jadik sadis camni??? next entry..)
*jeng, jeng, jeng, konon2 suspender la tuh..

10 comments:

khairul akmal azman said...

cyg btul dia kat blog
abg ben yer..

fAriErAhAsAnZ said...

eRr . . `~

Ummu Khaulah Hasan said...

KHAIRUL AKMAL : sayang kah?
ketandusan idea melampaui batas sebenar nye;)

FARIERA HASAN: awat hang?

aiman rashidd said...

thanks . done follow you . teruskan menulis ok :)

have a nice day !

khairul akmal azman said...

haa..blog awk x de komen box la.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik kamu tipu akak ahahaha..mencik mencik ;)

x pe..x pe akak folo sini ye ;)
eppy blogging!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik kamu tipu akak ahahaha..mencik mencik ;)

x pe..x pe akak folo sini ye ;)
eppy blogging!

Ummu Khaulah Hasan said...

KHAIRUL AKMAL : Aritu dah letak dah, berat blog ni dari 20kg naik 55kg..
berat je nak loading. hehe~

AIMAN RASHID: mekaseyh daun keladi =)

PINKY MOMMY : Terharu + tergaru di belog sendiri. naseb baik mommy tak nampak. haha ;)
mekaseyh ;)

hafiz hafizol said...

Ok letteww Join segemn ben.. HH x pernah juin seyes nie.. Hehehe

Ummu Khaulah Hasan said...

HH, mu dah glemer..

newbie macam saye ni mesti kena rajin lebey siket ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...