Iklan

.:Inilah Wajah-Wajah Penyeri Dan Penyokong Blog saye. SAYE SAYANG KALIAN:.

Wednesday, June 8, 2011

Kebakaran Yang Menyayat Hati Limpa Paru-Paru~

...Mempersembahkan tayangan unggul sendirian berhad...

Ini semua gara2 kejadian Kek hangit aku yg mengalami black out sampai gelap tak sangka.
Happpakkk pun tak nampak ! 
Nah, amekkaw !



Kek span yg aku masak khas untuk wat tiramisu kat adik2 aku, hangit bukan kepalang !! OMG!!
dah hangit, takkan nak buang je terus. Sayang gila kot. Dah banyak kuar modal dah ni.
Sian gila kat adik2 aku yg kempunan tiramisu tuh.
*macamla sedap sangat tiramisu aku tuh sampia nak kempunan bagai :)*



Then, terpaksa la menggunakan kreativiti yg maksima untuk mengedit kek2 itu agar masih boleh dijadikan bahan untuk menternak lemak dalam fizikal jasmani aku dan adik2 ku.
Kek asal ade 25 cups. Setelah di edit, tinggai 14cup je.
Lagi 11cup, YILLEK PODECIT!!



Wajah baru setelah di salut dengan krim muka tiramisu.
Licin bagai setanding dengan produk simply siti.



 Comot bukan kepalang.
Sila abaikan tahap kezombian serbuk2 koko yg bergelimpangan tuh.
Ni la wajah sebelum di peti aiskan buat seketika.
Nampak benor hangit nye. memalukan !!



Ok, time to NGAPPP!!
Posing2 dulu, wat kenangan pahit payau untuk tatapan.
Indah khabar dari rupa..
Malang tak berbau..Tapi, kek hangit berbau la sangat..




Muke terpaksa REDHA dengan hadiah supersial dari ku.
Posing bersama TIRAMISU HANGIT YG COMEL LOTE. haha !

Dan, sambil makan2 meREDHAkan diri dengan "TIRAMISU BLACKOUT" yg aku buat tuh,sempat la jugak aku selitkan dengan dadih untuk mereka2 yg tersayang dan mengada2 itu.
Sungguh mithali aku kan? haha. ok!! aku tipu :))
Walaupun, budak hingusan pun pandai wat dadih, tapi apakan daya. ni je la yg termampu aku buat pun.




dah takdak bekas sangat, hentam kromo ja buat dalam ni.
dah, tak yah nak berebut. amekkaw berapa mau.
Kuantiti dalam gambar ni, hanya separuh je.
Kang tunjuk semua nampak beno haloba nya . haha !

..Tuhan , Rezekikan hati2 kami, hati2 yg pandai bersyukur dengan setiap nikmat mu..

..Ok, Bai. Sekian..


Pesanan penaja: 
Jangan leka sangat dengan fesbuk mahupun belog, ataupun twittwer tatkala mebakar kek. 
Nanti jadik macam aku tuh. Bengangsss je!!

4 comments:

alinac lover said...

x pernah buat lg..nnti nak try :)

fierapirot said...

hahahaha hitam..muke ketat je nak makan kek tu..kekekke

adam adams said...

saya suka makan, suka masak. haha. sedap la cup cake tuu :D

Farierahasanz said...

wahahaa . .apedaa . . ang wat hangit ke taa hangit , sedap ke taa sedap . . sume dorg telan jugak taw . .hahaa ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...